Inapoi Acasa   Tutoriale   Cum Folosim Un Buggy – Startul

Cum folosim un buggy – Startul

Buggy-ul este un triciclu fara motor care permite riderului sa se deplaseze tras de zmeu. Scaunul este situat spre axa care uneste rotile-spate iar roata-fata este mobila, riderul folosind picioarele pentru a o manevra si a directiona buggy-ul.

Buggy-ul foate fi folosit atat cu zmee prevazute cu manere cat si cu cele cu bara care necesita folosirea unui harness. Zmeele cu manere au, insa, o mai mare manevrabilitate si le fac mai propice acestui tip de kiting.

Partea cea mai dificila la buggykiting este pornirea. Pentru aceasta, recomandam ca intai sa fie inaltat si stabilizat zmeul. Dupa aceasta, riderul se poate instala in buggy pentru a incepe deplasarea.

Pozitia corecta de start a buggy-ului se obtine prin orientarea total downwind sau cu un unghi sub 90 grade fata de directia vantului. Aceasta orientare permite o plecare lina downwind, in timp ce o plecare upwind este dificila - datorita unghiurilor de actiune ale fortelor implicate, riderul poate fi smuls din buggy sau rasturnat cu tot cu triciclu.

Odata pus in miscare buggy-ul, riderul va putea schimba directia de deplasare, orientandu-se chiar si upwind.

 

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter