Inapoi Acasa   Snow Show 2011

Snow Show 2011

publicat pe: 9 Decembrie 2011

Intre 9-11 Decembrie 2011, la Plaza Romania va avea loc o noua editie a Snow Show, prilej pentru practicantii sporturilor de iarna sa vada si sa puna mana pe noutatile sezonului, direct de la oamenii responsabili cu promovarea acestora.

Anul acesta, Prorider va fi prezent la eveniment cu un stand promovand ce stim noi mai bine: ca anul are 365 zile, poate chiar 366 si ca meritam sa ne bucuram de toate acestea. Prin urmare, cand se topeste zapada pregatim mountainboardurile, longboardurile, kiteboardurile sau ce altceva ne mai place si asaltam colinele, strazile, apele pentru a sarbatori fiecare zi insorita. Fie pe zapada dar mai ales in lipsa ei, deviza noastra este Always Ready, Always Riding!

La Snow Show 2011 vom prezenta colectiile 2012 de mountainboarduri si longboarduri MBS, zmeele si placile de la F-One, foilurile de la Ikon si seria de tabere destinate snowkitingului.

Da, F-One, pentru ca acum Prorider reprezinta acest puternic brand in Romania, fiind testcenter si retailer.

Va asteptam deci alaturi de noi sa ne cunoastem sau sa ne reintalnim, sa povestim despre zile frumoase, sa analizam impreuna echipamente si optiuni!

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter