Inapoi Acasa   Magazin Online   Kiteboarding   Placi Kite   F-One F-One Signature

F-one Signature

F-one Signature
comanda
Pret: 3.500,00 lei
Disponibilitate: In stoc
 

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Descriere

Placa de valuri emblematica pentru F-one, Signature aduce in 2016 imbunatatiri radicale, producatorul propunand o gama creata special pentru kitesurf si care reuneste rezultatele a 18 ani de teste. 

Signature are o forma unica: un profil invers concav. Aceasta inovatie permite coborarea centrului de greutate si imbunatatirea controlului asupra placii prin reducerea volumului in dreptul legaturilor. De asemenea, prin reducerea grosimii placii se permite utilizarea unor pad-uri mai groase ca de obicei, fapt ce aduce un confort sporit riderului. 

Spatele placii are o forma bi-concava si un rocker progresiv, imbunatatind cantarea, accelerarea si reducand unghiurile de intoarcere. Forma biconcava si profilul V permit tranzitii mai rapide de pe o latura pe cealalta si un confort mai bun pe valuri mici si dese.

Placa este echipata cu 4 fine ceea ce ofera un deosebit control indiferent de felul de valuri cu care se confrunta.

Signature vine in 2 dimensiuni: 5'10"- ideala pentru vant puternic, cu valuri mari si rapide- si 5'8”- recomandata in conditii medii de vant si valuri, sau pentru o mai mare stabilitate pe valuri mari.


Comentarii vizitatori (0)

Se incarca..

Comentariul tau