Inapoi Acasa   Evenimente   Tabara De Snowkite La Muntele Mic

Tabara de snowkite la Muntele Mic

Tabara de snowkite la Muntele Mic

publicat pe: 13 Februarie 2012

Daca vrei sa uiti de teleski si sa poti urca pantele cu skiurile sau placa de snowboard, ori visezi la mega sarituri fara kicker, cu ajutorul unui zmeu, atunci inscrie-te la Tabara de Snowkite Prorider! Numarul de locuri este limitat si se acorda pe principiul primul venit primul servit….

Pentru a afla mai multe detalii, trimite-ne un mail pe adresa scoala@prorider.ro.

Perioada: 13-19 februarie 2012

Locatia: Muntele Mic, pensiunea Dor de Munte

Locuri disponibile: 8

Ce oferim: curs snowkiting, echipament (zmeu, harness), cazare, demipensiune

Ce trebuie sa aduci: echipament snowboard/ski, casca de protectie (obligatoriu).

Costuri: 1200 lei Programul de tabara: doua sesiuni practice/zi si o sesiune teoretica seara. In timpul cursului vei invata si deprinde cunostintele de baza ale controlarii zmeului, ale deplasarii cu ajutorul acestuia, dar si informatii legate de regulile de siguranta, de prioritate sau de antrenamentele musculare utile in snowkiting.

Cursul va dura 2-3 zile, in functie de conditiile meteo, iar la finalul lui ar trebui sa te poti deplasa, controlat si in siguranta cu ajutorul zmeului. Celelalte zile de tabara vor putea fi folosite, in functie de conditii si de dorinta participantilor, pentru aprofundarea cunostintelor prin sesiuni de snowkite asistate de instructor sau ski/snowboard gravitational.

Participantii vor beneficia si de urmatoarele avantaje:

-posibilitatea de inchiriere de echipamente de kiting de la Academia Prorider

-discount de 15 % la serviciile oferite de Scoala

-discount de 10% la achizitionarea produselor din magazinul Prorider

Satisfactie garantata*

Prorider iti garanteaza efectuarea cursului. Cu alte cuvinte, daca in perioada taberei nu beneficiem de conditiile meteo necesare (strat de zapada si vant corespunzator), Prorider te va invita sa continui pregatirea, fara costuri suplimentare, pana la obtinerea nivelului de kiter independent. In acest caz cursurile suplimentare se vor tine in locatii alese de Prorider, iar in lipsa zapezii se vor desfasura pe pamant, cu role de offroad sau mountainboarduri puse la dispozitie gratuit.

*Aceasta optiune este valabila numai daca nu se indeplinesc conditiile meteo in perioada taberei. Persoanele care in perioada taberei nu respecta programul stabilit nu vor putea reprograma sesiunile de curs.   

Inscriere Eveniment

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter