Inapoi Acasa   Evenimente   Board Day

Board Day

Board Day

publicat pe: 18 Decembrie 2011

Asa cum spune si afisul sau cum bine stiti cei multi dintre voi, pe 18 decembrie snowboarderii se bucura sarbatorind World Snowboard Day.

Anul acesta norisorii cu zapada ne-au ocolit asa ca petrecem o toamna foarte tarzie in asteptarea albetii. Poate vine ...

Ce facem insa cu Snowboard Day?  O petrecem intre prieteni, pe placa - pe placa cu roti, fie ea mountainboard sau longboard.

Prorider va asteapta duminica 18 decembrie 2011 in Parcul Carol, intre orele 12-16, in zona Mausoleului si pe aleile laterale pentru trai impreuna bucuria coborarilor pe placa.

Resortul Carol ne pune la dispozitie partii cu lungimi si dificultati variate, cu iarba, pamant sau asfalt astfel incat de la incepatori la profesionisti vom avea ce face.

Prorider vine cu mountainboardurile, longboardurile, ceaiul cald, idei de concursuri si premii evident, sfaturi pentru incepatori sau avansati.

Pe tine te asteptam cu chef de dat, de experimentat ceva nou si de iesit din tipare. Te mai asteptam cu casca din dotare si orice alte protectii consideri necesare. Evident, daca ai si o placa pe roti acasa e binevenita pentru un schimb de experienta!

Cat costa distractia? e intre prieteni, nu costa :) iar daca la sfarsitul zilei vei avea un zambet larg si povesti frumoase pentru prieteni, noi vom fi multumiti!

Inscriere Eveniment

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter