Inapoi Acasa   Articole   Retro Longboard

Retro Longboard

Atom , divizia de longboarduri a celor de la MBS are, asa cum probabil ati descoperit in magazinul nostru, modele care acopera probabil toate tipurile de placi. De la clasicele pintailuri la noile dropdeckuri sau de la kicktailuri la cruisere, Atom pare sa aiba o solutie pentru orice entuziast.

O aparitie inedita si usor de remarcat in gama Atom este Mini Retroh. Disponibila in culori care mai de care mai atragatoare, Mini Retroh aduce, asa cum de altfel lasa de banuit si numele, ceva din parfumul mini cruizerelor anilor 70 (sau 80 pentru Romania ;) ). ..

Cu o dimensiune menita parca sa permita atasarea de ghiozdan sau strecurarea ei in banca, Mini Retroh poate reprezenta varianta optima pentru deplasarea spre scoala, fie pe toata distanta, fie intre diferite mijloace de transport.  Daca ai depasit varsta scolii, nu te ingrijora, placa se asorteaza foarte bine cu drumul spre facultate,cu o plimbare prin oras sau cu o tura spre terasa favorita.

Mult mai rapida decat orice skateboard, Mini Retroh va inghiti distantele fara sa clipeasca, lasand in urma o groaza de priviri curioase sau invidioase.

Placa are lungimea de 54 cm, roti de urethane de 62 si o latime de 15 cm.

Singura intrebare care se ridica e ce culoare preferi? Verde, galbena, magenta ori un ton mai asezat, o placa neagra sau alba?


Atom Mini Retroh

 

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter