Inapoi Acasa   Articole   Dupa Snow Show

Cum a fost la Snow Show 2011

Cum a fost la Snow Show 2011

Si a fost Snow Show! Si tare ne-am mai fi dorit sa fie pentru ca foarte bine ne-am mai simtit!

Ne-am gandit ca este o ocazie numai buna sa scoatem la aer toate ,,prospaturile” din magazinul nostru si bine am facut, pentru ca zapada pare sa fie inca departe. Ne-am prezentat deci cu toata gama F-One: am afisat mandrele surfine, placile twintip, iar banditul de 6mp a stat tantos drept acoperis la stand.

Cum zapada n-a fost, vant nici atat, am pus numai bine la cale toate detaliile pentru taberele de snowkite de la Muntele Mic si Sinaia impreuna cu noii inscrisi, pentru cand le-om avea pe toate.

Si, vorba aceea, vara – sanie si iarna – car, asa si noi am expus colectiile de roti 2012: mountainboardurile si longboardurile MBS. Ne-am bucurat de spatiul generos si neted din interiorul targului si le-am incercat chiar acolo, intre standuri. Am dovedit cu aceasta ocazie ca se poate vasli si pe uscat, tot ce ai nevoie este un Big Stick alaturi de un longboard. Deliciul targului a constat intr-un Mini-Retroh verde care a facut senzatie atat in randul celor mici, cat si al celor mai mari. Dintre toate insa, cele mai muncite au fost mountainboardurile: baietii din Militari Crew ne-au vizitat in fiecare zi de targ oferind spectacol trecatorilor.

A fost un eveniment unde am povestit, am planificat, am impartit zambete, ce mai – un eveniment de care ne-am bucurat nespus! Si inca o data ni s-a dovedit ca adrenalina nu tine cont de sezon!

Mai multe poze

Comparator produse


Nu ai produse selectate
 

Newsletter